Pianoles met Natalia
biedt je het gevarieerde en indrukwekkende programma aan. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan om piano te leren spelen! Hou je van piano? Wil je de techniek van je piano spel verbeteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. De lessen gaan door bij mij thuis in Erpe-Mere (Burst).
Als piano leerkracht heb ik een sterk muzikaal vermogen, pianovaardigheden en kennis.
Eerdere ervaring als muziekleraar.
Geduld en uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden.
Sterke motiverende vaardigheden.
Vermogen om sterke en zwakke punten te identificeren.

Product Prijs
Pianoles 30 minuten € 18
Pianoles 50 minuten (een lesuur) € 30
Pianoles 60 minuten €35
Pianoles voor de leerlingen met specifieke behoefte 30minuten €25
Pianoles voor de leerlingen met specifieke behoefte 50minuten €37Pianoles voor de leerlingen met specifieke behoefte 

Ik geef al enige tijd privé pianolessen. Dit jaar ben ik geïnteresseerd in het uitbreiden van mijn praktijk met meer studenten met speciale behoeften.
Ik heb geleerd over de verschillende manieren waarop muziek studenten met speciale behoeften kan helpen. Het helpt hen hun emoties te uiten en hun herinneringen en zelfregulerende vaardigheden te ontwikkelen.
Het kan hen sterke punten laten zien die ze anders misschien niet zouden vinden tijdens hun schooldag. Het kan ook hun ogen openen voor een hele wereld van expressie en schoonheid, waardoor hun leven wordt verrijkt.
Ik zoek uit wat voor een bepaalde student werkt, wat hen afleidt, wat hen motiveert, wat hen helpt zich te concentreren en soms gewoon te leren hoe ze zich tot hen kunnen verhouden.
Ik als pianoleraar werk graag met de leerlingen met speciale behoeften met autisme en met een verminderd gezichtsvermogen.De fases:


De eerste fase bestaat uit de algemene, vormende en verkennende stadia. Deze fase wordt dan ook door de meeste studenten afgemaakt. Pianolessen worden gericht op de dynamiek van de ontwikkeling van de aangeboren muziekcapaciteiten en hun transformatie in de muzikale uitvoeringscapaciteiten.

De eerste twee maanden leren de
studenten op gehoor eenvoudige eenstemmige liedjes te spelen. Naast de kennis van
de notenwaarden, de muzikale termen voor dynamiek en de plaats van de noten op
de notenbalken, leren mijn studenten ook zelfstandig piano spelen. Dus bij mijn pianolessen worden praktijk en theorie samen gemengd.

In de volgende fase werkt mijn student aan de klank en frasering van kleine motieven.

In deze fase wordt aandacht besteed aan korte tweestemmige canons, ritme en dynamische nuancering. De stukken komen uit boeken van Artobolewskaja, Nikolajev en een speciale bundel ‘Fortepiano. Het boek die ik vaak gebruik is: de Russische Klavierschule.

In de laatste fase wordt de speelervaring uitgebreid met de tweestemmige pianominiaturen met een duidelijk karakter en sonatines met korte melodische figuren en herhalende ritmische patronen (Sonatine in F van Diabelli).